torsdag 1. januar 2009

Nyttårskurrong

lo... ehhh...
Bloggen blir herved kapret for å dekke den mye sagnomsuste "Nyttårskurrongturneringen".
Kvelden startet med en god porsjon schmåprat før alvoret begynte. Første kamp var en meget jevn affære, der Russland stakk av med seieren. Dette var kanskje noe mot spillets gang, der USA hvertfall hadde fortjent å ta med seg ett poeng. (Målforskjell telles ei i kurrong) I en turnering der alle vinner mot alle, er spenningen å ta og (be)føle på. Etter to runder sto alle deltakerne med 3 poeng hver.

Fjorårets vinner fra Andesfjellene var for feig til å møte. Samme skjebne hadde også hypokonderen Arnulf Øverland. Til tross for deres manglende tilstedeværelse var spillet til de gjenværende deltakerne på topp. Man kan vel neppe si at hverken tølperen fra Andesfjellene eller Øverland var savnet.

Etter hvert tetnet konkurransen seg til, og kampen mellom Russland og Australia ble en moderne klassiker. Begge landene stod med 3 seire og 1 tap i turneringen så langt. Russland startet kampen best, men Australia holdt bra stand. Australia fikk tidlig mange nakkestøt å hanskes med og det ble klart at dette skulle bli en vanskelig kamp for laget fra "down under". Men Australia viste stort mot og innsatsvilje og snudde mirakuløst kampen og avsluttet det hele med et vakkert støt. Og med det slaget sendte han seg selv til sudden death-finale mot selveste USA. Selve finalen ble selvfølgelig bare en parademarsj for undertegnede.

Vinneren av Nyttårskurrongturneringen 2009 ble USAs stormester Lee Harvey Oswald. Vi gratulerer!

TAKK LEE HARVEY OSWALD!

3 kommentarer:

Anonym sa...

uforglemmelig...

Anonym sa...

Og hvordan gikk det forresten med sukkerspinnmaskinen og planene om sukkertopp?

Anonym sa...

JÆVLIG DÅRLIG!

Elkjøp hadde ikke så det ble ikke noe av