torsdag 26. februar 2009

Nese(s)tyver

Vår eminente gjesteblogger, Lee Harvey Oswald, har nok en gang tatt seg tid til å produsere drit. I dag filosoferer han over sin egen tilværelse:
Det at trekløveret ”Beluga, Johnson, Oswald” har henholdsvis neger-, serber- og jødeneser er allment kjent. Men historien bak disse nesene er det ikke mange som vet. Etter mye forskning har jeg kommet frem til en teori om dette fenomenet. Det å kalle det en teori blir egentlig sett på som flisespikkeri, da teorien er så bunnsolid at det nærmer seg fakta.

Teorien går ut på at fedrene våre, som de virile mennene de er, har vært ute i verden og sådd sine frø. Deretter har de kidnappet følgene, tatt de med seg hjem og brukt de som erstattere for de helnorske barna som de fra før av har med mødrene våre. De norske barna blir siden sendt som slaver til Tore André Flos fotballskole hvor de jobber på dugnad. Men dog har de en jobb ved siden av som de tjener rimelig greit på.

En annen teori er at det er mødrene våre som har vært ute og sådd sine frø. Men dette blir litt søkt da alle vet at kvinner ikke kan være gartnere.

TAKK SKAL DU HA!

Ingen kommentarer: