torsdag 5. februar 2009

Skinn og beinrangel

Denne bloggen har det aller meste man kan ønske seg. Likevel er det ikke til å unngå at lesere innimellom klikker seg inn på andre nettsider. Etter å ha spilt internett en stund begynner de fleste å stå litt fast. Hvor skal man vende seg så for sine daglige doser vitenskapelig feilernæring? Vg? Dagbladet? NRK? Nei nei nei... Det er blogger som gjelder, for der får man de alternative verdensanskuelsene, istedenfor mainstream-medienes konstante mas om akkurat det samme rælet og mølet og gøpja dag ut og dag inn.

En av bloggen som har kapret min oppmerksomhet er den merksnodige og morsomme http://tynnogtrendy.blogspot.com/.


Er gutta seriøse, eller er det bare kødd? Samme det vel, det er morsomt og har noe sant i seg samtidig. De overdriver selvfølgelig for å få frem poengene sine, men hvem gjør vel ikke det? De har fått den langt mer politisk korrekte, og kjipere, mot-bloggen http://feitogfolkelig.blogspot.com/.

Hvem gidder vel å lese noen som prater om hvor overdrevent fokuset er på at folk skal være så tynne hele tiden? Gjesp. Nei, takke meg til noen som med forvirrende tvetydighet evner å latterliggjøre mainstreammedienes fokus samtidig som de sier noe med en viss sannhetsgehalt. (Omtrent som South Park evner. Du kan se alle epsiodene av den tv-serien på denne nettsiden.)
Bildet over viser Christian Bale i den feiende flotte filmen The Machinist, hvor han veier ca. et slikk og ingenting. Tre måneder etter den hadde han gått opp 50 kilo i muskelmasse og spilte lynvingen i Batman Begins. Christian Bale har dessuten spilt rasende massemorder i filmen American Psycho. Nå er han sinna igjen, denne gangen på en tilfeldig fyr på settet til den nye Terminator-filmen:



Fyren fortjente det definitiv. Sinnatagg eller ei, Christian Bale er en tynn råtass uansett om han er en strek eller en muskelbunt.

TAKK LYNDON!

Ingen kommentarer: