lørdag 6. juni 2009

Gummitarzan er tilbake

I filmen Liar Liar (Lystløgneren) kunne ikke Jim Carrey lyve. I filmen Yes Man kunne han bare si ja. Nå kommer enda en helsprø komedie med den tvangsnevrotiske trynevrengeren. Jim Carey er:

RUBBER FACE MAN

I filmen spiller Jim Carrey Jim Carrey, en dårlig skuespiller som ikke vil innse at han ikke kan spille andre filmer en idiotiske komedier, og som derfor prøver seg på seriøse roller, men feiler miserabelt.

Heldigvis kommer dette til å endre seg. Forvandlingen begynner med at sønnen til Jim Carrey lager grimaser ved kjøkkenbordet.


Carrey: Don't do that son. It's immature.
Son: But I love making faces.
Carrey: It used to be the only thing I had to live for, but then I grew up and started to make serious movies. You should do that too.

Senere samme dag ber sønnen til Jim Carrey til Gud om at Gud må la Carrey få bruke gummiansiktet sitt igjen. Morgan Freeman spiller en stivpinnet, kjedelig Gud, med en dårlig sans for humor. Neste morgen våkner Carrey opp og innser at han ikke kan snakke! Han kan bare bruke gummiansiktet sitt til å kommunisere. Det er duket for halvannen time med grimaser, ablegøyer og idioti.

Filmen er en fullstendig urelatert oppfølger til den første filmen Jim Carrey lagde i karrieren sin, Rubberface. Det ryktes om at Rubber Face Man vil bli en slags avrunding av karrieren. Regissøren planlegger å få Jim Carrey til å prøve verdens vanskeligste ansiktsuttrykk, som har fått fjeset til alle som har prøvd permanent låst fast på en måte som gjør at de kveles.

Dette gleder jeg meg til å se.

TAKK LYNDON!

Ingen kommentarer: