tirsdag 26. mai 2009

A treatise on the correlation between quality and quantity

Nyere studier innen kvanteblogging har ført til fremragende og ytterst overraskende resultater: hvis du ikke har en blogg, har du en utsøkt blogg. Hvorfor får du vite etter reklamepausen.




Reklame for alternative raser

Tilbake til hvorfor. Jo, det har seg nemlig slik at ovennevnte studier har resultert i noe man kan kalle en ny naturlov. Denne loven, hvis gyldighet er ubestridelig, sier at en bloggs kvalitet er omvendt proporsjonal med nevnte bloggs innleggsantall. Den matematiske formuleringen ser slik ut:

bloggens kvalität = 1 / bloggens kvantität

Dette betyr at har man en blogg med bare ett innlegg (dividerer 1 med 1), står man igjen med 100%, altså 1, kvalitet. Har man latterlig mange innlegg, som det for eksempel er i denne bloggen her (og dette undergraver IKKE lovens gyldighet altså!), er kvaliteten heller jævlig laber.

Det finnes også et spesialtilfelle av denne loven. Hvis du har 0 innlegg, altså 0 kvantität, får man faktisk uendelig kvalität, siden 1/0 blir uendelig. Så konklusjonen blir altså at hvis man ikke har en blogg, har man en dritbra blogg.

Så lærte dere noe nytt i dag også.

PS! På samme måte som med Fermat da han skriblet ned sitt siste teorem, fikk også de som utledet kvalitätsloven problemer med plassmangel i margen. Utledningen/beviset kan dere derfor skyte en hvit pil etter.

TAKK LYNDON!

Ingen kommentarer: