fredag 31. oktober 2008

Lyndon Buoy og Chuck Palahniuk

Bloggeren hadde rent glemt av forskningssenteret, så i dag får leseren servert enda et innlegg fra Lyndon Buoy Research Center! Og i dag dreier det seg om refleksologi, som er er medisinens hore.

På tekst-tv kan man i disse dager lese om stadig flere mord knyttet til kvinner som alle har til felles at de en gang har vært lisensierte refleksologer, eller en gang har avlagt refleksolog-eksamen. Man har ennå ikke lyktes i å påvise hvordan mordene begås, men en teori, ikke et teorem, utgår på at refleksologene opptrer som eskortepiker eller prostituerte: De blir hyret gjennom "den mørke siden" av yrket, av velstående enkeltforetak, som organiserer disse slik en hallik organiserer sine prostituerte. De sendes hjem til de som kan betale for det, for det er veldig dyrt i forhold til hvor lenge besøkene varer. Man sendes altså hjem til en herre (men også kvinner), som allerede ligger med bind for øynene på en massasjestol som er satt opp på forhånd. Der berøres føttene på spesielle punkter helt til en orgamse er oppnådd. Denne orgasmen sies å være sterkere enn noen annen orgasme, hvilket legitimerer refleksologen som et sex-hjelpemiddel. Betalingen ligger allerede klar på bordet for refleksologen, og mens hun forsvinner ligger personen igjen, nærmest lammet av orgasmen, i opptil flere minutter.

Dette knyttes altså opp mot drap i det siste fordi hele systemet veltes av for mange aktører - det var altså noen som til syvende og sist ikke greide å styre seg. "Hallikene" nyter godt av sine egne refleksologer fra tid til annen, og dermed ble det slik at en hallik sniker en av sine refleksologer inn i en annens organisasjon og så snart hun får sjansen til å tilfredsstille rivalen, dreper hun ham vha. refleksologi. Hun begynner på samme måte, ved å stimulere de seksuelle områdene under føttene, men like før klimakset får han hjerteinfarkt og blir liggende. Eventuelle sikkerhetsvakter ser ikke forskjell på om han ligger lammet etter orgasmen eller om han er død, og dermed får refleksologen akkurat nok tid til å komme seg unna. Men dette er bare en teori.

TAKK LYNDON!

3 kommentarer:

Anonym sa...

interessant teori må e si, men kor disse punkta på føttene e da?

Lyndon Buoy Johnson sa...

Jeg er ikke sikker. Du må nok oppsøke en med kunnskap om dette, eller en person hvis etternavn er Eriksen...

Anonym sa...

hmm, må kanskje ta kontakt me selveste Eriksen