lørdag 11. oktober 2008

Genistrek fra Egmont

Herman Hedning nr. 6 er ute! "Hittar du inte Herman i tidnings-hyllan, så tjata hål i huvet på nasaren tills han tar in den!"

Herman hedning er det satiriske bladet så og si ingen butikker tar inn og enda færre faktisk kjøper. Det handler om den tjukke, røde koppen som holder til i steinalderen, men likevel har kunnskap om sivilisasjoner lang fram i tid og som jevnlig har harde disputter med skaperen og Gud. Skaperen er altså Jonas Darnell, en ufyslig svensk parasitt i tegneserieverdenen.

Nå er han ute med et "Genmanipulerende gjengangernummer" der introduksjonen bl. a. lyder:

"Hvordan skulle det sett ut om alle vi med mekaniske hjerner begynte å hevde at vi hadde en udødelig sjel og at det fins et liv etter gjenvinningssentralen og en masse annet pretensiøst vrøvl? Isj. Om det finnes en åndeverden må den behandles som et uhyre og bekjempes. Med en eller annen form for spøkelsesfelle. Vi kan ikke ha en masse tankegods liggende og flyte omkring i eteren uten ansvarlige utgivere. Ro og orden. Over og ut."

Løp til butikken (du må sikkert innom flere før du finner en som fører denne avføringen) og skaff deg siste utgave av Herman Hedning. på denne måten er livet ditt reddet - iallefall i et par måneder fremover.

PS! Du kan også besøke http://www.hermanhedning.com/ og få føling.

Takk Lyndon!

Ingen kommentarer: