lørdag 2. august 2008

Hodestups

Lyndon Buoy Research Centre har undersøkt hvilken effekt fall fra store høyder har på menneskekroppen.

I første del av forsøket hoppet 300 mennesker (noen av dem ble dyttet) fra en 6 meter høy boligblokk. De aller fleste styrtet i den visse død. 86 personer overlevde, hvorav 54 ble forkrøplete invalide, 30 brakk diverse bein, men fikk ingen varige skader og 2 personer kom fra det hele uten annet enn skrubbsår.

Alle frivillige forsøkskaniner var utstyrt med en måler som undersøkte hvordan hjertet taklet det hele. Det viste seg at 15 av de 300 hadde mistet livet allerede før de traff bakken! Redslagne for det kommende møtet med asfalten hadde frykten rett og slett stanset hjertet deres! Fantastisk!
De to personene som bare fikk skrubbsår ble satt til å skure opp restene etter de omkomne. I tillegg er de blitt gitt den fantastiske muligheten til å bli med på vår neste undersøkelse angående hvilken effekt fall fra høyder har på menneskekroppen. I løpet av den neste måneden vil vi droppe 4500 mennesker ut fra et fly i 3000 meters høyde. Uten fallskjerm. Folk har visstnok overlevd noe lignende før, enten ved at de har truffet store skavler med nysnø, eller at de har landet gjennom takvinduer eller takduker eller greinene på et tre, som har tatt av for fallet.

En av de overlevne fra 6-meters fallet, tidligere admiral i Forsvaret, Magnus Blø, gleder seg umåtelig til flyhoppet, og er overbevist om at han kommer til å overleve.
Vår revnende likegyldighet overfor menneskeliv her på Lyndon Buoy Johnson Research Centre har nok en gang gitt livsviktige vitenskapelige innsikter som kan vise seg essensielle for menneskehetens fremtidige eksistens.

Takk Lyndon

Ingen kommentarer: