tirsdag 5. august 2008

Ikke flere helter på wiiiiii

I min serie av wii-spill-skryting (og roping), har turen nå kommet til spillet No More Heroes:

Travis Touchdown er 27 år gammel og bor på et motell i den sør-californiske byen Santa Destroy. Her fyller han tiden med videospilling og slibrig prat over internettet. En dag vinner han en beam katana (et slags lyssverd), og bestemmer seg endelig for å bli leiemorder, en drøm han har hatt helt siden han gikk tom for penger til nye videospill. Hans første oppdrag er å myrde Death Metal, som ligger på 11. plass på United Assassins Associations ranking over beste leiemordere. Når han har ekspedert denne, innser han at han selv er et yndet mål for andre aspirerende leiemordere, og bestemmer seg for å fortsette helt til toppen, numero uno. Det spekuleres i om han gjør dette for å komme i buksene på UAAs sexy Europa-korrespondent, Sylvia.

Travis fortid er dyster, med avdøde foreldre drept av hans halvsøster og kjæreste, Jeane, og en ukjent bror ved navn Henry. Trøst finner han i å tøyse med katten sin.

Til tross for dette er Travis en gentleman når det kommer til rankingfightene mot kvinner. Han tar ofte hensyn, og viser i stor grad sympati for dem - i motsetning til hva han gjør overfor mennene han slåss mot. Han evner også å til tider være svært vittig og noe poetisk. Om dette er for å sjarmere, vites ikke.

Takk Lyndon

Ingen kommentarer: